Begin dit jaar hebben onze drukwerkgoeroe’s in de productiehal een nieuw speeltje mogen verwelkomen: de Komori Impremia IS29. NetzoDruk is de enige drukkerij in Nederland die de beschikking heeft over deze levensgrote drukpers. Deze machine zorgt er voor dat je drukwerk nóg scherper en kleurrijker wordt gedrukt. Toch snappen we best dat er bij de naam ‘Komori’ nog niet echt een belletje bij je gaat rinkelen. Daarom hebben we 7 feitjes op een rij gezet, waardoor je weer helemaal bijgepraat bent!

1. Kun je even helpen tillen?

Een hijskraan lijkt me handiger! De Komori weegt een flinke 8.100 kg. Om dit even in verhouding te zetten: deze drukpers weegt dus evenveel als 3 Bosolifanten bij elkaar. Of 14 á 15 paarden. En weegt ook evenveel als 8.000.000 A4’tjes om het maar even in druktermen te houden!

2. The speed of light

Het mag dan misschien een zwaargewicht zijn, maar hij is wel pijlsnel! Deze machine kan tot wel 3.000 vel per uur drukken. Dat is toch bijna een vel per seconde. Kom maar door met die spoedbestellingen!

3. Groot, groter grootst

Tot de komst van de Komori kon je maar tot een bepaald formaat bij NetzoDruk bestellen. Maar met de komst van deze machine is dit ook verleden tijd. Er kunnen nu vellen van 585×750 mm bedrukt worden en dat is een stuk groter dan, bijvoorbeeld, de HP Indigo 7000 (320 x 460 mm).

4. Meteen de deur uit

Ken je dat? Je print thuis je Word-documentje en voordat je de vellen uit je printer haalt is de inkt al uitgeveegd. De inkt van de Komori is meteen droog. Hierdoor kunnen we jouw drukwerk meteen verpakken en naar je toe versturen!

5. I see your truuuue colors 🎶

And that’s why I love you!  Deze nieuwe pers drukt de kleuren in jouw ontwerp zo nauwkeurig en helder dat je nooit meer een andere drukpers wilt! Via de K-ColorSimulator, Komori’s kleurenmanagementsoftware, kunnen de digitale kleuren op de offsetkleuren afgestemd worden. Weg kleurverschillen!

6. Vergeet de kleine lettertjes niet!

Nee, niet de algemene voorwaarden! Onze Komori drukt zo haarscherp dat je tekst zelfs in 3pt corpsgrootte nog te lezen is. Misschien moet je daar wel even je bril bij opzetten! 😉

Scherpte

 

7. One of a kind

NetzoDruk is de eerste en enige drukkerij met een gloednieuwe Komori Impremia IS29 in de productiehal. Benieuwd naar alle opties en mogelijkheden voor jouw drukwerk? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. Je bent ook altijd van harte welkom in onze inspiratieruimte (met koffie)!

netzo boeiend

De beste websites voor jouw gratis beeldmateriaal

Je wilt je drukwerk natuurlijk met het mooiste en scherpste beeldmateriaal laten bedrukken. Maar waar tover je dit vandaan zonder de portemonnee te hoeven trekken? En misschien nog wel belangrijker: is de afbeelding rechtenvrij? Wij zijn de moeilijkste niet en beschrijven hieronder hoe jij...
Lees meer

7 feitjes die je nog niet wist over onze Komori

Begin dit jaar hebben onze drukwerkgoeroe's in de productiehal een nieuw speeltje mogen verwelkomen: de Komori Impremia IS29. NetzoDruk is de enige drukkerij in Nederland die de beschikking heeft over deze levensgrote drukpers. Deze machine zorgt er voor dat je drukwerk nóg scherper en...
Lees meer

Zo ontwerp je in een handomdraai je eigen boek

Download de aanleverspecificaties als PDF   Van plan om een boek te ontwerpen en vervolgens te laten drukken? Het liefst doe je dit natuurlijk meteen goed, maar in de praktijk is dit helaas niet altijd het geval. De mensen van NetzoBoek zorgen er graag voor dat jouw boeken oogverblindend...
Lees meer

Bel me
terug

Let op
er is iets mis gegaan!