Waarschijnlijk heb je het al gemerkt, maar NetzoDruk bevindt zich in een gloednieuw jasje. Naast de roze uitstraling beschikken we nu ook over een nieuwe website, zodat je je prachtige drukwerk nóg makkelijker kan bestellen. En daar zijn we maar wat trots op!

NetzoBoekNetzoGroot?!

De laatste maanden hebben we met man en macht gestreden om van NetzoDruk een moderner en gebruiksvriendelijker platform te maken. Zo is NetzoDruk nu onderverdeeld in drie labels op onze site. NetzoDruk is er nog altijd voor al je digitale en offset drukwerk. Voor je hard- en softcover boeken zit je goed bij NetzoBoek en NetzoGroot zorgt voor alle producten die niet (of nog net) in onze bus passen. Natuurlijk komen de bestellingen allemaal binnen op dezelfde plek en kun je voor elk label je wensen bespreken met het contactpersoon met wie jij dat het liefst doet. NetzoMakkelijk!

Fonkelnieuwe producten

Ook ons assortiment groeit met ons mee! Vooral bij NetzoGroot heb je nu de keuze uit producten waarvan je misschien niet eens wist dat we daar goed in zijn.

Sta je binnenkort bijvoorbeeld op een beurs? Dan verzorgen we graag je beurswanden. Of maak je liever gebruik van roll-up banners? Dan ben je aan het juiste adres!

Behalve een nieuwe, hypermoderne webshop, beschikken we ook over nieuwe productiemachines. Zo kunnen we verschillende soorten platen bedrukken met jouw ontwerp. Onder andere forex, plexiglas en honingraat karton zijn materialen die we nu helemaal naar jouw wens kunnen drukken én snijden!

Blijf nog heel even plakken, want NetzoGroot biedt ook producten aan die NetNietzoGroot zijn. Zo verzorgen we nog steeds met alle liefde stickers in de gekste soorten en maten.

En dat is natuurlijk nog lang niet alles. Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? Je bent van harte welkom om de materialen tot je te laten nemen, de productiemethodes te bekijken en je wensen te bespreken. Met een heerlijk bakkie uiteraard!

Nóg vlotter bestellen

Met onze nieuwe website proberen we het zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Het enige wat je hoeft te doen is het bestand dat je wil laten drukken op de homepage binnen de stippellijntjes gooien.

Vanaf dat punt weten we er al meteen het fijne van. Het enige wat we dan nog van je willen weten zijn de details. Hoeveel wil je er, op welk papier mag het gedrukt worden, moet onze bezorger alvast de auto starten, etc.

Mocht je er niet uitkomen dan mag je ons natuurlijk altijd even bellen. Dan helpen we je er zo doorheen! Of lees nog even verder… 😉

  1. Drop it like it’s hot!

Met ons state-of-the-art systeem kun je het bestand wat je wil laten drukken gewoon drag&droppen op de homepage. Wel netje binnen de lijntjes blijven! Het systeem voert dan meteen een controle uit of alles drukklaar is. Je kunt hier trouwens ook gewoon een bestand uploaden door op het vlak te klikken.

  1. Beantwoord een paar vraagjes

Op basis van onze check rollen er waarschijnlijk wat vraagjes uit. Mogelijk heb je alles in één keer goed gedaan, maar misschien kun je nog wat tips gebruiken. Over afloop, drukkleuren of formaten, kan van alles zijn. We helpen je er graag mee verder!

  1. Vertel ons wat je wilt

Laat ons stapsgewijs even weten hoe we jouw drukwerk naar wens kunnen maken. Welke papiersoort, welke afwerking, oplage, etc. Bij elke vraag is een stukje uitleg als je er niet uitkomt.

  1. Check, checkerdiecheck, check…

…quadruple-check. Wij letten zelf ook op of je bestand goed uit de pers komt rollen, maar sommige dingen weet je zelf het best. Dus check nog even of de aanvraag helemaal klopt. Wijzigen kan vaak nog wel als de order al loopt, maar sommige dingen kunnen we helaas niet terugdraaien.

  1. Almost there!

Nadat je betaling succesvol is ontvangen, gaat je order van start en begint alles te lopen. Binnen enkele dagen (of bij spoed nóg sneller) ontpopt je digitale bestand zich tot een echt fysiek stukje drukwerk.

  1. Ga lekker zitten wachten.

Nu komt het allermoeilijkste stuk. “Wachten duurt het langst” zeggen ze wel eens. Tenzij je met spoed besteld hebt. Dan zijn we zo bij je.

  1. Of blijf toch nerveus “Je bestellingen” checken.

We zeiden toch dat wachten het moeilijkste stuk was? Als je “Je bestellingen” in de gaten houdt weet je in ieder geval hoe ver we er mee zijn en of je al bij de brievenbus kunt gaan zitten voor de bezorger. Het komt er echt aan. We promise!

netzo boeiend

De beste websites voor jouw gratis beeldmateriaal

Je wilt je drukwerk natuurlijk met het mooiste en scherpste beeldmateriaal laten bedrukken. Maar waar tover je dit vandaan zonder de portemonnee te hoeven trekken? En misschien nog wel belangrijker: is de afbeelding rechtenvrij? Wij zijn de moeilijkste niet en beschrijven hieronder hoe jij...
Lees meer

Zo ontwerp je in een handomdraai je eigen boek

Download de aanleverspecificaties als PDF   Van plan om een boek te ontwerpen en vervolgens te laten drukken? Het liefst doe je dit natuurlijk meteen goed, maar in de praktijk is dit helaas niet altijd het geval. De mensen van NetzoBoek zorgen er graag voor dat jouw boeken oogverblindend...
Lees meer

In 7 stappen je prachtige drukwerk in huis

Waarschijnlijk heb je het al gemerkt, maar NetzoDruk bevindt zich in een gloednieuw jasje. Naast de roze uitstraling beschikken we nu ook over een nieuwe website, zodat je je prachtige drukwerk nóg makkelijker kan bestellen. En daar zijn we maar wat trots op! NetzoBoek... NetzoGroot?! De laatste...
Lees meer

Bel me
terug

Let op
er is iets mis gegaan!