Disclaimer

Disclaimer

Toepasselijkheid

Deze disclaimer is van toepassing op alle bezoekers van netzodruk.nl, eigendom van NetzoDruk B.V.,  hierna te noemen: NetzoDruk.

Wanneer u informatie opzoekt op netzodruk.nl, danwel een offerte opvraagt, geeft u aan deze disclaimer te aanvaarden. Om op de hoogte te blijven dient u deze telkens te lezen, gezien het feit dat NetzoDruk ten alle tijde gerechtigd is de informatie in deze disclaimer te wijzigen.

Eigendom

Alle rechten op netzodruk.nl en alle informatie op deze website berusten volledig bij NetzoDruk. Alle rechten zijn voorbehouden. Alle informatie, in welke vorm dan ook, wordt beschermd door het auteursrecht, merkenrecht, handelsnaamrecht of andere intellectuele of industriële eigendomsrechten en blijf ten alle tijde eigendom van NetzoDruk.

Copyright

Het is niet toegestaan informatie die van netzodruk.nl wordt verkregen te wijzigen, kopiëren, distribueren, openbaar te maken, te verbinden met andere websites of aan derden ter beschikking te stellen zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van NetzoDruk. Gebruik van de informatie van netzodruk.nl is alleen toegestaan voor persoonlijk gebruik.

Aansprakelijkheid

De inhoud van netzodruk.nl is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat de informatie onvolledig of onjuist is. Derhalve kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie op netzodruk.nl NetzoDruk aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de websites die verwijzen naar netzodruk.nl.

Toepasselijk recht

Op deze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.

Vragen

Wanneer u vragen of opmerkingen heeft over de disclaimer kunt u contact opnemen met NetzoDruk.

NetzoDruk
t.a.v. Afdeling klantenservice
Capitool 25
7521 PL Enschede

Of stuur een e-mail naar klantenservice@netzodruk.nl

Happig op monsters?

We willen niet arrogant overkomen, maar de kans dat jij nét zoveel van papier weet als wij, is volgens ons erg klein. Daarom hebben wij een selectie uit onze (tamme) papiermonsters voor je gemaakt.

Maar zelfs al ben je wel een echte papiergoeroe en herken je een 135 grs gesatineerd MC-papiertje op 100 meter afstand, dan is het tóch fijn om die papiermonsters in het echt te kunnen zien, voelen en (als je wilt) proeven. Ze bijten niet/nauwelijks dus bestel hem snel!

Bestel 'm

Bel me
terug

Let op
er is iets mis gegaan!