MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is ook binnen NetzoDruk een belangrijk thema. Niet omdat ‘groen’ tegenwoordig zo hip is, maar omdat wij het zelf belangrijk vinden om oog te hebben voor de omgeving waarin we werken.

Waar mogelijk kiezen we voor producten, grondstoffen en vervoersmethoden die het milieu zo min mogelijk belasten. Op deze manier leveren we niet alleen druktechnisch mooie producten af, maar ook producten die mooi zijn voor het milieu. MVO betekent voor NetzoDruk ook dat we onze medewerkers een veilige, prettige en gezonde werkomgeving bieden.

Sponsoring

NetzoDruk wil ook graag haar steentje bijdragen aan goede initiatieven in haar omgeving.

Stichting ALS

De ziekte ALS is een zeer ernstige spier- / zenuwziekte, waardoor de zenuwcellen in het ruggenmerg en de hersenen langzaam afsterven. De gemiddelde levensverwachting na de diagnose is 3 jaar. Er is nog weinig bekend over de oorzaak van de ziekte en daarom wil de Stichting ALS een bijdrage leveren aan het vinden van de oorzaak en oplossingen voor ALS. Daarnaast wil de stichting een bijdrage leveren aan het dragelijker maken van het leven van de patiënten nu.

Ride for the Roses

Met trots kunnen we zeggen dat wij de hoofdsponsor zijn voor Ride for the Roses. Het doel van de Ride for the Roses is met een unieke fietstocht een vuist maken in de strijd tegen kanker door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

De Ride for the Roses is een begrip in de Nederlandse wielerwereld. Iedereen kan meedoen aan dit bijzondere wielerevenement. Er zijn verschillende mogelijkheden: een cycletour van 100 kilometer en twee toertochten van 25 en 50 kilometer. Deelnemers aan de cycletour fietsen in het grootste peloton van de wereld! Duizenden wielrenners fietsen als een aaneengesloten groep met een gemiddelde snelheid tussen 25 en 28 km/u. Dit onder volledige politiebegeleiding over een afgezette weg.

Happig op monsters?

We willen niet arrogant overkomen, maar de kans dat jij nét zoveel van papier weet als wij, is volgens ons erg klein. Daarom hebben wij een selectie uit onze (tamme) papiermonsters voor je gemaakt.

Maar zelfs al ben je wel een echte papiergoeroe en herken je een 135 grs gesatineerd MC-papiertje op 100 meter afstand, dan is het tóch fijn om die papiermonsters in het echt te kunnen zien, voelen en (als je wilt) proeven. Ze bijten niet/nauwelijks dus bestel hem snel!

Bestel 'm

Bel me
terug

Let op
er is iets mis gegaan!