Status bestelling

Status bestelling

In je profiel kun je direct zien wat de status van een bestelling is. Het wijst zich eigenlijk vanzelf.

Er zijn een aantal verschillende statussen waaraan je kan zien wat je bestelling zit uit te spoken:

 

Nieuwe bestelling

Je bent er bijna, maar je bent nog niet klaar. We kunnen nog niet beginnen want

de betaling is bijvoorbeeld nog niet gedaan of er zijn nog geen bestanden toegevoegd.

 

Bevestigd

We hebben je bestelling ontvangen en staan in de startblokken. De betaling is gelukt en we hebben je bestand(en) in goede orde ontvangen.

Everything is a-okay! Als je een “handmatige bestandscontrole” hebt aangevraagd dan zullen wij het bestand nog eens extra kritisch controleren.

Als we wat raars zien aan je bestand dan krijg je hierover per mail terugkoppeling. Je ontvangt ook een email bericht als je bestelling gedrukt wordt.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de bestelling geleverd wordt op de dag die aangegeven wordt op je orderbevestiging.

#wepromise

 

Betaling mislukt

Oh-oh, daar gaat iets mis. De betaling is niet gelukt. Dat kan om verschillende redenen zijn natuurlijk (shoppingspree!) maar we hebben toch echt je geld nodig voordat we kunnen beginnen.

Als je toch weer wat geld hebt gevonden (prosit; kijk eens onder de kussen van je bank!) dan kun je de betaling alsnog af ronden en kunnen we beginnen.

Mocht je nou toch problemen blijven ondervinden, neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpen je graag, kost niks!

Happig op monsters?

We willen niet arrogant overkomen, maar de kans dat jij nét zoveel van papier weet als wij, is volgens ons erg klein. Daarom hebben wij een selectie uit onze (tamme) papiermonsters voor je gemaakt.

Maar zelfs al ben je wel een echte papiergoeroe en herken je een 135 grs gesatineerd MC-papiertje op 100 meter afstand, dan is het tóch fijn om die papiermonsters in het echt te kunnen zien, voelen en (als je wilt) proeven. Ze bijten niet/nauwelijks dus bestel hem snel!

Bestel 'm

Bel me
terug

Let op
er is iets mis gegaan!