meet the netzodrukkers

Hi, wij zijn Netzodruk! Wij zijn een verzameling van experts op alle drukwerkvlakken. Sommige van ons zul je wel eens aan de telefoon krijgen, anderen blijven liever druk voor je bezig áchter de schermen. Voor wat meer persoonlijke informatie, scroll er op los!

Sander

Financiële administratie

Is er een betaling mis gegaan? Dan kan het goed zijn dat je mij al eens aan de telefoon hebt gehad! Ik ben namelijk de man van de cijfertjes en onze administratie, achter de schermen maar onmisbaar!

Iris

Ontwerpers & Support

Lukt het jou niet helemaal met het aanleveren van jouw bestanden? Wij zorgen dat jouw bestanden gereed zijn voor onze machines, zodat je drukklare bestanden kunt aanleveren.

Ramon

Productieleider

Als product-eindverantwoordelijke stuur ik mijn collega’s in de productie aan om jouw drukwerk kwalitatief en op tijd te leveren.

Marco

Nabewerker

Ik ben veelzijdig inzetbaar in onze productie. Erg afwisselend en sta daarom graag elke dag achter de machines om drukwerk voor jou te produceren!

Arjan

Operator

Kies voor excellent drukwerk! Dan zorg ik ervoor dat jouw drukbestanden zo mooi mogelijk worden gedrukt!

Manon

Klantenmanager

Heb je een spoedklus? Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat jouw drukwerk op tijd wordt geproduceerd en bij jou wordt afgeleverd. Ook voor offerteaanvragen sta ik graag voor je klaar.

Sonny

(Online) Marketing

Ben je op zoek naar de beste opties voor jouw te drukken product? Het is aan mij om deze vindbaar te maken, zodat jij gemakkelijk en snel kunt bestellen!

Bel me
terug

Let op
er is iets mis gegaan!