Status bestelling

Status bestelling

In je profiel is in één oogopslag te zien wat de status van een bestelling is. Er zijn een aantal verschillende statussen, die je exact vertellen wat er op dat moment met je bestelling gebeurd:

Nieuwe bestelling

We hebben gezien dat je een bestelling wilt plaatsen, maar deze is nog niet volledig afgerond. De betaling is bijvoorbeeld nog niet gedaan of er zijn nog geen bestanden toegevoegd.

Bevestigd

We hebben de bestelling ontvangen. De betaling is gelukt en we hebben je bestand(en) in goede orde ontvangen. Wanneer je gekozen hebt voor een handmatige bestandscontrole, zullen wij het bestand goed controleren. Je ontvangt hierover per mail terugkoppeling.
Je ontvangt ook per email bericht wanneer de bestelling in druk wordt genomen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de bestelling geleverd wordt op de dag die aangegeven wordt op je orderbevestiging.

Betaling mislukt

Wanneer een betaling niet gelukt is, zal deze status te zien zijn. Voordat wij een bestelling in productie kunnen nemen, willen we je vragen de betaling af te ronden. Mocht je problemen blijven ondervinden, neem dan contact op met onze klantenservice.

Bel me
terug

Let op
er is iets mis gegaan!