Bestelproces

Bestelproces

Met onze nieuwe website hebben we geprobeerd het zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Mocht je er niet uitkomen dan mag je ons natuurlijk altijd even bellen. Als we er zijn, nemen we op. Mocht je ’s nachts aan het bestellen zijn en je kan ons niet aan de telefoon krijgen, dan zijn we waarschijnlijk ergens de misdaad aan het bestrijden (of slapen).

 

Kijk, zo makkelijk gaat het

 1. Ga naar de productpagina
 2. Beantwoord een paar vraagjes
 3. Vertel ons wat je wilt (papier, oplage, etc)
 4. Check, checkerdiecheck, check…
 5. Show us the money
 6. Ga lekker zitten wachten

(7. Blijf toch nerveus “Je bestellingen” checken)

 

 1. Productpagina

Gewoon klikken op productoverzicht.

 1. Beantwoord een paar vraagjes

Op basis van onze check rollen er waarschijnlijk wat vraagjes uit. Mogelijk heb je alles in één keer goed gedaan, maar misschien kun je nog wat tips gebruiken. Over afloop, drukkleuren of formaten, kan van alles zijn. We helpen je.

 1. Vertel ons wat je wilt

We oefenen regelmatig, maar in tegenstelling tot sommige aliens, is het óns nog niet gelukt om gedachten te lezen. En al helemaal niet over het internet. Dat gaat gewoon niet. Dus het is handig als je ons even stapsgewijs laat weten wat je wilt. Welke papiersoort, welke oplage, etc. Bij elke vraag is een stukje uitleg als je er niet uitkomt.

 1. Check, checkerdiecheck, check…

…quadruple-check. Wij letten zelf ook op of je bestand goed uit de pers komt rollen, maar sommige dingen weet je zelf het best. Dus check of de aanvraag helemaal klopt. Wijzigen kan vaak nog wel als de order al loopt, maar sommige dingen kun je niet terugdraaien. De rollen van de pers bijvoorbeeld. Dus hoe eerder je er bij bent, hoe beter. En voorkomen is beter dan op “Stop de persen” klikken.

 1. Show us the money!

Nu je er zeker van bent dat alles op (pers)rolletjes loopt (excuus, drukkersgrapje) is het tijd voor het serieuze werk. Time to show us the money. #JerryMaguire.

Nadat je betaling succesvol is ontvangen, gaat je order van start en begint alles te lopen. Binnen enkele dagen (of bij spoed nóg sneller) ontpopt je digitale bestand zich tot een echt fysiek stukje drukwerk.

 1. Ga lekker zitten wachten.

Nu komt het allermoeilijkste stuk. “Wachten duurt het langst” zeggen ze wel eens. Tenzij je met spoed besteld hebt. Dan zijn we zó bij je.

(7. Blijf toch nerveus “Je bestellingen” checken.)

We zeiden toch dat wachten het moeilijkste stuk was? Als je “Je bestellingen” in de gaten houdt weet je in ieder geval hoe ver we er mee zijn en of je al bij de brievenbus kunt gaan zitten voor de bezorger. Het komt er echt aan. We promise.

Bel me
terug

Let op
er is iets mis gegaan!