MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is ook binnen NetzoDruk een belangrijk thema. Niet omdat ‘groen’ tegenwoordig zo hip is, maar omdat wij het zelf belangrijk vinden om oog te hebben voor de omgeving waarin we werken.

Waar mogelijk kiezen we voor producten, grondstoffen en vervoersmethoden die het milieu zo min mogelijk belasten. Op deze manier leveren we niet alleen druktechnisch mooie producten af, maar ook producten die mooi zijn voor het milieu. MVO betekent voor NetzoDruk ook dat we onze medewerkers een veilige, prettige en gezonde werkomgeving bieden.

Sponsoring

NetzoDruk wil ook graag haar steentje bijdragen aan goede initiatieven in haar directe omgeving. Jaarlijks is er altijd een aantal organisaties en initiatieven die op drukwerk van de NetzoDruk vestiging in de buurt kunnen rekenen.

Daarnaast steunen de vestigingen gezamenlijk het nationale goede doel Stichting ALS. De ziekte ALS is een zeer ernstige spier- / zenuwziekte, waardoor de zenuwcellen in het ruggenmerg en de hersenen langzaam afsterven. De gemiddelde levensverwachting na de diagnose is 3 jaar. Er is nog weinig bekend over de oorzaak van de ziekte en daarom wil de Stichting ALS een bijdrage leveren aan het vinden van de oorzaak en oplossingen voor ALS. Daarnaast wil de stichting een bijdrage leveren aan het dragelijker maken van het leven van de patiënten nu.

Bel me
terug

Let op
er is iets mis gegaan!