meet the netzodrukkers

Hi, wij zijn Netzodruk (met z’n allen). Hiernaast zie je een plaatje van ons team (is getekend natuurlijk, zo zien we er niet echt uit). Wij zijn een verzameling van experts op alle drukwerkvlakken. Sommige van ons zul je wel eens aan de telefoon krijgen, anderen blijven liever druk voor je bezig áchter de schermen. Voor wat meer persoonlijke informatie, scroll er op los!

Martin

Directeur en binder

Binder door mijn enthousiaste medewerkers te verbinden tot één team en geloof me, het is een topteam!

Het team dat staat voor het bieden van oplossingen en denkt in oplossingen, zeker waar het gaat om ingewikkelde projecten.

Scherp waar het moet, sociaal waar het kan, maar altijd in het klantbelang.

Sonny

Online marketing

Ben je op zoek naar de beste opties voor jouw te drukken product? Het is aan mij om deze vindbaar te maken, zodat jij gemakkelijk en snel kunt bestellen!

Sander

Financiële administratie

Is er een betaling mis gegaan? Dan kan het goed zijn dat je mij al eens aan de telefoon hebt gehad! Ik ben namelijk de man van de cijfertjes en onze administratie, achter de schermen maar onmisbaar!

Kaan

Sales en Marketingmanager

Vind je het fijn zaken doen met #NetzoDruk? Dan kan dat goed komen omdat ik er naar streef om de klantenreis en klanttevredenheid zo hoog mogelijk in het vaandel te zetten!

Jelle

Ontwerpers & Support

Lukt het jou niet helemaal met het aanleveren van jouw bestanden? Ik zorg dat jouw bestanden gereed zijn voor onze machines, zodat je drukklare bestanden kunt aanleveren.

Ramon

Productieleider

Als product-eindverantwoordelijke stuur ik mijn collega’s in de productie aan om jouw drukwerk kwalitatief en op tijd te leveren.

Gidion

Binder

Bestel je boeken? Met veel plezier zorg ik ervoor dat de boeken perfect worden ingebonden. Zo voorzie ik de cover van jouw boek van een luxe en langdurige uitstraling en kwaliteit waardoor jouw boeken langer meegaan.

Marco

Nabewerker

Ik ben veelzijdig inzetbaar in onze productie. Erg afwisselend en sta daarom graag elke dag achter de machines om drukwerk voor jou te produceren!

Arjan

Operator

Kies voor excellent drukwerk! Dan zorg ik ervoor dat jouw drukbestanden zo mooi mogelijk worden gedrukt!

Carmen

Klantenmanager

Ik draag mijn steentje bij door ervoor te zorgen dat jouw oproep snel wordt beantwoord en dat jouw opgevraagde offertes tijdig en keurig voor de beste prijs de deur uit gaan.

Manon

Klantenmanager

Heb je een spoedklus? Het is mijn taak om ervoor te zorgen dat jouw drukwerk op tijd wordt geproduceerd en bij jou wordt afgeleverd. Ook voor offerteaanvragen sta ik graag voor je klaar.

Eefje

Klantenmanager

Voor mij is geen vraag te veel. Dankzij mijn jarenlange ervaring zorg ik ervoor dat al jouw drukwerk gerelateerde vragen worden beantwoord. Boeken, daar ben ik #netzogoedin

Yordie

Klantenmanager

Heb je een speciaal drukwerkverzoek? Dan kun je altijd bij mij terecht. Ik heb jarenlange ervaring en enorm veel kennis over drukwerk. #Netzohandig!

Toon

Handelsreiziger

Ben jij een intermediair, heb je een reclamebureau of neem jij met regelmaat drukwerk af? Om jou nog beter van onze dienstverlening te voorzien, stel ik mijzelf graag even persoonlijk voor! De kenners noemen mij ook weleens de handelsreiziger van drukwerk.

Ingmar

netzo gek op drukwerk als jij

Nabewerker

Laat jij jouw drukwerk ook mat of glans lamineren voor de mooiste look and feel? Ik geef jouw drukwerk de finishing touch! #Mooimakerij

Bel me
terug

Let op
er is iets mis gegaan!