stukje geschiedenis

Netzodruk is opgericht door de gebroeders Ipskamp: Jeroen en Henry Ipskamp. Maar het begon veel eerder. Al in 1978 zette Ipskamp Senior de eerste stappen in de drukwerkwereld. Met vernieuwde machines kon er nog beter en sneller gedrukt worden.

Daarnaast heeft Ipskamp Senior als drukwerkpionier als eerste drukker in Nederland proefschriften in massa kunnen produceren. Henry maakte het proces vanaf de kinderschoenen mee. Hij zorgde voor een vernieuwende aanpak in marketing en klantbeleving. Na de intrede van Jeroen werden de bedrijfsprocessen verder geoptimaliseerd en geprofessionaliseerd. Zo is de drukker uitgegroeid naar een gevestigde naam.

En toen was daar netzodruk

In 2005 richtten de gebroeders Ipskamp Netzodruk op.
Ook daar werden er kansen van innovatie gezien. Vanaf 2005 konden klanten voorzien worden van drukwerk met de snelheid van een copyprint, maar de kwaliteit van een drukpers. Innovatief en als eerste in Nederland, net als Senior Ipskamp.

Met de gedrevenheid, kennis en het vakmanschap van de twee broers, kan de hoogste kwaliteit en de beste prijs- kwaliteitsverhouding worden gegarandeerd. Met meerdere vestigingen in Nederland is Netzodruk al jaren een begrip. Snelle levertijden, topkwaliteit en uitstekende service doordat de productie in eigen huis is.

Productie in eigen huis

Netzodruk heeft de beschikking over persen in midden- en grootformaat die verspreid zijn door heel Nederland.
Wij kunnen hierdoor een constante kwaliteitsbeheersing op ons drukwerk garanderen.

Ook heeft Netzodruk de beschikking over een breed machinepark met nabewerkingsapparatuur. Dit biedt ons de mogelijkheid om je een grote verscheidenheid aan afwerkingen aan te bieden.

En toen was daar netzodruk

De jarenlange ervaring van de gebroeders Ipskamp wordt overgedragen op de enthousiaste medewerkers van Netzodruk. Hierdoor kunnen alle medewerkers je voorzien van advies op maat en kunnen zij je ontzorgen. Op de werkvloer is ontzettend veel knowhow, om samen een passende oplossing te vinden voor je drukwerk.

Doordat wij producties in eigen huis houden, kunnen we een constante kwaliteit tegen een scherpe prijs garanderen wat ons een betrouwbare partner maakt voor je drukwerk.

Trotse sponsor van Ride for the Roses

Al jaren zijn we trots sponsor van dit prachtige wielerevent waarin zo'n 10.000 fietsliefhebbers
op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn een vuist te maken tegen kanker.
Op deze manier zamelen we geld in voor KWF Kankerbestrijding.

Innoveren anno 2020

René Cremer

Directie
...

Roger Franke

Verkoopmanager
...

Jeannette de Jonge

Projectmanager
...

Bel me
terug

Let op
er is iets mis gegaan!